Aanbod aan Horeca en Professionele afnemers May 10 2016

Een gespecialiseerde service voor horeca en professionele afnemers:

Bij de opstart:

  • meedenken over welke theeën bij de kaart en uw cliënteel passen.  Hoe stel je een assortiment samen dat de verschillende doelgroepen pleziert ?  Wat slaat aan en waarom ? Als gepassioneerden hebben we hier heel wat kennis en kunnen we verwijzen naar de ervaring van gelijkaardige horecazaken.
  • we geven hulp bij het optimaal serveren van de theeën. 
    • hierdoor serveer je duidelijk en snel een thee, perfect op punt (inclusief aangepaste instructies voor horeca-personeel)
    • kijken we na hoe je water kan warmen met de bestaande apparatuur en of aanpassingen nodig zijn
    • bedoeling is dat de klant zelf iets ziet en beleeft, en dus een meerwaarde meekrijgt (bv hij plaatst de losse thee zelf in de kan)
  • leveren van bijpassende accessoires met minimale kosten die het serveren, op temperatuur houden en het optimaal bewaren mogelijk maken.    Doch heb je alles al, dan kan je dat ook behouden en zorgen wij voor aanpaste aanpak.

  • bij de start geven we begeleiding en indien gewenst een specifieke opleiding aan het personeel zonder meerkosten.

Operationeel:

  • een uitstekende service en een aangenaam contact.  Een partner op lange termijn.  
  • voorraad en kaart:
    • snelle levering,
    • geen minimum afnames,
    • mogelijkheid om heel wat producten op de kaart te zetten (als je de klant diversiteit wil bieden)
    • mogelijkheid om de soorten thee op de kaart flexibel bij te sturen.
  • een gamma dat kan evolueren doorheen de tijd (seizoenen, combinaties met gerechten of desserts / taartjes).

  • tips voor creatief gebruik
  • horeca-recepten : zelf ice-tea maken, matcha, matcha - latte, verse muntthee
  • pro-actieve begeleiding bij initiatieven zoals thee van de maand.
  • thee combineert uitstekend bij gerechten. We adviseren graag.