Over NOEN

Wie we zijn

Noen is gestart op 1 januari 2013. Het is gegroeid uit een passie voor een fantastisch en modern product met een rijke geschiedenis: thee.  

Sinds 15 augustus 2015 heeft Monique en haar gezin overgenomen.  Monique is herboriste. Kruiden, groenten en oude inmaak-technieken zijn al jarenlang haar bijzondere expertise. De rode draad doorheen haar professionele activiteiten als ondernemer zijn kwaliteit, natuur, ecologie en duurzaamheid. Als theekenner en -liefhebster, was ze een NOEN-fan van het eerste uur. 

Noen Thee staat voor :

  • Authentieke en verse, losse theeën die finesse en kwaliteit bieden,
  • Met een duidelijke herkomst,  
  • De producten zijn natuurlijk en voor meer dan 65 % van biologische herkomst,
  • Rechtstreeks contact en afname bij kleine producten waar mogelijk.  Hierdoor kunnen kan kwaliteitsthee van kleine gedreven producenten worden afgenomen in een directe en eerlijke handel.

De hoge kwaliteit is het gevolg van een passie voor thee.

Noen thee, een familieactiviteit van 3 mensen gevestigd in Merchtem, nabij Brussel, België.


Onze contactgegevens

Linthoutstraat 31
B-1785 Merchtem
+32 477 33 78 40
info@noenthee.be


Noen thee : collectie en filosofie.

Authenticiteit, versheid en service dragen we hoog in het vaandel.

Onze thee werd zorgvuldig geselecteerd, we zoeken hierbij naar authentieke grand cru thee afkomstig van veelal kleinschalige landbouwbedrijven.

Thee die op vermaarde theebeurzen gaat lopen met de prijzen. 

Daar waar mogelijk kiezen we voor biologische thee en kruiden.

Contacten met leveranciers en rechtstreeks met producenten in Griekenland, India en China garanderen ons de juiste kwaliteit en conformiteit met onze filosofie.  En deze proeft u ook in uw kopje. 

Heel wat thee komt in aanmerking voor een bijkomende infuus: gooi uw filter of theezakje dus niet onmiddellijk weg: probeer de tweede trekking en u zal versteld staan van de evolutie van het aroma.

Geniet van onze producten: het resultaat van vakmanschap.